Tips tak koyak

Hi mommy! Nak tanya ni? Siapa ada pengalaman bersalin? Ada tips tak supaya tak koyak? Hmmmm 😓 Saya tengah pregnant anak pertama, sekarang dah 36weeks & tunggu nak bersalin je ni. Tapi masih takut & nervous... Tolong jawab please...

Tips tak koyak
25 Balas

Dia depends syg,tapi kalau dah usaha mcm2.tetap kena gunting pun nk buat mcm mana kn,kita cuma usaha,doa dan kuatkn semangat ok?.dont worry usaha supaya Allah mudahkan jalan anak kita keluar ye🥰