Pengalaman bersalin

Ibu yang dah bersalin boleh ke share pengalaman dan tips untuk senang bersalin dan tak koyak banyak kat bawah tu. Nak buat persediaan mental ni 😂. Takut rasa. #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Anak 1st usually ada sikit koyak sbb xpndai teran & laluan tak smooth mcm yg dh bsalin beberapa kali. Tp believe me sakit contraction lebih menguasai diri dari rasa koyak & jahit. Nmpk muka anak kita dh xkisah apa jd kt bawah tu, janji masa teran ikut kata dktr & nurse