jaundice

Mommy...bole share mcm mne nak turunkan jaundice baby selain air susu ibu ? Tq

3 Balas

The best is still breastfeed a lot. Sbb kena bagi baby pee and poo banyak. Kalau tidur pun kejut baby every hour.

5y ago

Susu bdan sy xbyak,sy pump pom dpt skit je.sebab nipple tenggelam,n nipple crack.sy bg formula...baby sy dh umur 11ari,tp bacaan masih 127...dr. Suruh ambik drah n hantar g kl...

sehari sekali bg minum susu formula...beli yg tin plg kecik je....itu petua yg nurse bg..

Chinese sensei ada jual mandian for baby jaundice . It work really well

5y ago

Kt mana nak beli tu ya?