Acid Folic

Mommy2 smue.. Sy bru start mkn acid folic bila taw Sy pregnant 8week... G kk nurse bg ubat obimin.. Checkup bulan ni.. Hb turun.. Then nurse tukar zincofer.. Soklannye skrg.. Smpai bila kne mkn acid folic tu?sy risau jdi pape kt baby sbb lmbt mkn acid folic ?

29 Balas

mcm sy, sebelum g buka buku pink, sy memang da mkn folic acid appetton, bile g buka buku, nurse bg zincofer, sy tny folic acid yg tgh mkn skrg ni kne stop mkn dh ke cmner..nurse ckp xpe,continue dulu folic acid yg sekarang smpai abis sbb tkut membazir, bile da abis baru start mkn zincofer...tp mase tu folic acid yg sy da makan tu pun tinggal sikit je la, sbb tu kot nurse suh abiskan dulu...