Folic Acid

Xpe ke mkn folic acid je xda mkn vitamin lain.. Sbb nurse bg folic acid je.. Hb smua cntik

4 Balas

klu mkn folic acid ja xdk msalah...xperlu amik smpingan vit lain, melainkn ats saranan Dr...sbb ad vit yg kdg2 tidak sesuai ngn ibu hamil dn boleh mnyebabkn kesan smpingan lain...dlm mknn seharian kita pun dh byk vit + khasiat lain...cntoh, dlm jmbu batu dh ad vic C yg sgt byk...dlm mknn protein lain pun ad kalsium, zat besi dn vit A dsb...jd ibu2 hnya perlu amik mkanan seimbang dn sihat utk prkembgn bayi dn ksihatan ibu...

xpe . klau awal hamil mmng mkn folic acid je . lpas 4/5 bupan bru dr akan bagy calcium/vit/obimin cam tu .. klau darah awak cantik xsakit bawah perut ke /xkluar cecair darah dri vginal xperlu mkn ubat2 lain

Folic acid je ke empat serangkai?

my be ok je