Acid Folic

Mommy2 smue.. Sy bru start mkn acid folic bila taw Sy pregnant 8week... G kk nurse bg ubat obimin.. Checkup bulan ni.. Hb turun.. Then nurse tukar zincofer.. Soklannye skrg.. Smpai bila kne mkn acid folic tu?sy risau jdi pape kt baby sbb lmbt mkn acid folic ?

29 Balas

Kalu sy dlu mase tau prgnant terus mkn acid folic juga wlpun nurse bagi zincofer.. xpenah skip sampai beranak mkn acid folic.. pastu mkn la kerang kdg2 jgn selalu.. mkn jambu batu.. mmg low gak hb bnykak kli..