Acid Folic

Mommy2 smue.. Sy bru start mkn acid folic bila taw Sy pregnant 8week... G kk nurse bg ubat obimin.. Checkup bulan ni.. Hb turun.. Then nurse tukar zincofer.. Soklannye skrg.. Smpai bila kne mkn acid folic tu?sy risau jdi pape kt baby sbb lmbt mkn acid folic ?

29 Balas

Saya 20Weeks Pregnant N Hb Low .. Waktu Mula² Saya Pergi Scan Swasta , Doctor Bagi Ubat Acid Folic & Obimin .. Lepastuh Ubat Tuh Dah Habis .. Time Checkup Buku Pink Tuh Kat Klinik Biasa Jer , Saya Cakap Ngan Nurse Ubat Dah Habis .. Tapi Nurse Hanya Bagi Zincofer & New Obimin Jer .. Nurse Tuh Kata Saya Tak Perlu Ambik Acid Folic Dahh .. Camane Ehh ?? Tapi Ramai Kata Acid Folic Penting .. Rusau Pulak Saya ..

4y ago

Ouhh .. Thank You~