ikhtiar hamil

hi mommy2 semua boleh mommy2 share tips utk ikhtiar hamil? terasa sayu hati bila period selalu dtg ontime. suami selalu pegang2 perut sbb nmpk simptom2 pregnant. tapi bila test negative & period.. boleh mommy2 bantu. terima kasih yaa. jgn kecam yaa.

21 Balas

sy ikhtiar dgn air buat dri doa pusat perubatan mujahidin , dkt tiktok ada akaun dia, asid folic brand ganilia, sblm bersama test opk , kalau suami ada merokok mintak dia stop dulu dlm sejam sblm bersama . suami pon mkn asid folic brand appeton .

2y ago

sy doakan puan dikurniakan zuriat pd bulan ni .. aamiin