Diabetes

Mommy2 sekalian.. Sy ada kencing manis lh.. Apa yg ptt sy bt.. Bkn kencing manis masa mengandung tp mmg kencing manis sblm mengandung dan sy bru dpt tau yg sy ni kencing manis.. Apa yg ptt sy bt.. Dgr doktor ckp takut ada apa2 dgn kandungan sy.. Bt sy makin takut dan risau.. ? .. Dh lh kandungan sy bru 14 minggu ..sy takut ada apa2 ..tp still berharap ke arah positif utk baby.. Sedih jg..

5 Balas

Takpe.. makan kena jaga. Sy pjn kencing manis masa hamil. Skrg dah ok.