mengandung

Tengah risau sbb doc kata sy ada kencing manis..minta tolong normal ke wanita hamil kena kencing manis..sbb sebelum hamil mmg takda kencing manis.mcm mana nak atasi ni ada tak ubat yg boleh control kencing manis boleh bagi tau sy tq..

2 Balas

minum jus epal hijau dengan timun campur garam sikit setiap pagi dengan malam. boleh kurang kan kencing manis time pregnant. saya pun minum alhamdulillah dah kurang🙂

sis try consume mnyk kelapa dara ibu(mkdi) , sy dulu hari2 mkn mnis , fam history deabtes pulak tu , tp alhamdulillah smua ok

4y ago

Tkasih..sy akan cuba beli..