Period lama slps suntikan perancang

Hi mommy2 kat sini ada yg amik suntikan perancang x? Sy sbulan slps amk suntikan dtg period mcm biasa tp kali ni agak lama.. Awal tu mcm nak abis da tp tetiba keluar darah lg.. Anyone pnh jd mcm sy x? Sy first time amik suntikan depo ni.. Risau pom ada.. Adakah ini normal?

4 Balas

saya ambik depo jugak, first time period lepas cucuk tu period non stop banyak 10 hari, lepastu period berhenti terus sampai lah next cucuk tu

jika mcm lama sangat better puan jmpe doc n chck..kadang2 tak sesuai dgn bdn pn blh jd mcmtu..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

Saya pernah ambil depo . Dekat sebulan lebih darah keluar tk bhenti . Pastu terus tak ambil depo . Normal ikutkan

hi . darah dah stop ke ? sy amik jugak . 3 bulan lepas .. smpai skng drah nonstop .

2y ago

Sy stop ambil suntikan sis.. Rancang sndiri da.. hehee