Cucuk perancang

Hai ibu²semua yg amik suntikan perancang.. saya nak tnya , ada x ibu² yg lepas suntik period xhenti² ? Darah x la bnyak .. waktu pagi ja dia keluar .. normal ke yer ? Sbb sye bersalin czer.. ini suntikan yg pertama..

2 Balas

sy genap sebulan cucuk dah dtg bulan sikit2 juga dlm 20 hari. Ada minta ubat ngn doctor utk stopkan darah tp doctor kata dia takleh bagi ubat klu darah yg keluar sikit je. skrg dah nak masuk 2 bulan dan darah pun dah berhenti. Iyaa normal darah yg keluar tak bnyk dan akn lbh dari 2minggu. kdg2 akn mengambil masa 3-6 bulan utk serasi ngn bdn kita.

3y ago

oohh mcm tu .. tq share info

dah setahun x period..kita c-zer jugak..nurse kata effect bergantung pada badan masing2..ada yg berat naik,haid x teratur,haid banyak..mcm2 la

3y ago

oohh ykee.. sye pulak berat badan naik hehe.. cuma tu confius yg period xberhenti tuuu .. dtg sikit2..