Suntikan depo

Hai semua.. d sini ada nak tnya kpda mommies , sy telah mgmbil suntikan depo sebagai perancang keluarga, dlm 6 bulan ni sy dtg haid dgn begitu lama.. bhenti dlm 1 minggu then dtg haid lg.. yg sy tau jika mngambil suntikan depo kita x kan dtg haid.. tp x kpda sy.. siapa sini senasib dgn sy? adakah suntikan ni x sesuai dgn sy atau apa.. thxxx

1 Balas

sama dgn sy, nurse kata klu ade berenti kejap tu okelah, klu berterusan spotting ken inform nurse balik, tkut x sesuai.. sy just spotting jek, xperlu smpai pkai pad.. klu sis punye darah mcm drah haid and kena paka pad,sebaiknya sis inform kat nurse.. 😊