Bersama sebelum dan selepas suntikan depo ulangan

As'salammualaikum. Hai mommy semua. Sy nk tumpang tanya sikit. Maaf kalo soalan sy ni mengarut tp sy lbh pd risau. Kalo amik suntikan depo, ada ke masa sebelum dan selepas amik suntikan depo tu x boleh bersama dgn suami? Sy very soon ni cucuk depo ke-3. Yg sebelum² ni pjj dgn suami. Jd ms cucuk depo tu xde nk risau apa². Ni dh duduk sama (Alhamdullilah) jd nk tau kot² de masa² yg x sesuai utk bersama sebelum atau selepas suntikan depo.

1 Balas

jgn terlepas tarikh cucuk jer. kalau terlepas tu bersama fhm2 sendiri jela risiko apa.

11mo ago

ye. kne alert next appointment supaya x terbabas.