Due bulan 10 dah bersalin ?

Mommy yang due bulan 10 ade yang dah bersalin ? Saye rase nervous plus excited nak sambut kelahiran anak pertama. Tapi due saye 13/10 dan belum ade ape2 tanda.

14 Balas

saya pun due 13 hb 10 tp belum lagi bersalin . kadang² perut mengeras , sakit pinggang . tapi belum turun tanda lagi laa . xsabar jumpa baby walaupun dah no 3😂

2y ago

Smlh due kita 13/10 n ank ketiga..smoga mmy2 semua dpermudahn brsalin n bby sihat..aaminn