Due 10/10.Ada ibu-ibu yang dah bersalin?

Siapa dah rasa contraction tapi tiada tanda-tanda lain lagi?

2 Balas

saya kontraksi minggu 36..tp laluan x bukak.. now dah 37.6 week..ada laa sakit² tp bukan yg betul..ada mucus keluar..tp sakit kontraksi x consistant..so.saya rase ni brixton shj..baby dah engaged tp dr inform x dilated lagi..saya tunggu esok checkup di klinik..harap² dah terbukak laa jln lepas keluar mucus pluq tu.. saya due 2/10.

Sis dh kontraktion dri 33 lgi msuk 34 weeks die dh selamat kluar alhamdulilah baby sihat je cuma kne tahan la kjap sbb tk cukup bulan kn

2y ago

Sis contraction dgn ada tanda2 yang keluar ke?