36 minggu pregnancy

Mommy2 ada yang dah bersalin ke due bulan 10? Nervous excited semua ada sekarang ni..huhu

36 minggu pregnancy
36 Balas

Harini 28hb9 ..pukul 12:10minitpagi.. Due saya 1hb10 . Skrg 39minggu 5 hari . Pun tak bersalin lagi ni risau kalau induce ni . Kalau sakit bersalin takpe ni tahu pksa brsalin lain sikit feelnya bab sronok kt dlm perut. Doakan sy ye sblm smoga brsalin sblm serah diri

Semoga dipermudahkn urusan bersalin puan😊, sya 37hari lgi nak bersalin, tak tau hujung bulan 10 ke awal bulan 11,tanda nk bersalin pun ada, doktor pun ckp baby dh trun, apa² trus gi hospital je,

Tenang je…..ingat kisah benar sorang perempuan di kurung bapa kandung sendiri..lahirkan 7 org anak klu x silap…di bawah rumah tu….huhhh x dpt bygkan….kita ni bersyukur je……sekadar renungan 🥱

saya due 28hb10...sekarang da 35 minggu 5 hari...kalau ikut anak yang sulong...tepat 36 minggu dah bersalin(normal)..berdebar dah rasa hati ni.takut bersalin awal lagi..semoga dipermudahkan nanti ..amin.

3y ago

nur wahida...baby x kena tahan pun masa tu.cuma kena kuning je bila da balik umah..so,byk ulang alik hospital untuk check kuning.sebulan jugak la macamtu.

4.10.21 due.. tp da salin awai.. 36week 3 dy.. emergency czer.. 8.9.21 apepun semoga dipermudahkan bersalin ya puan... moga ibu dan anak baik baik shj

sama laa.. saya due 24/10.. sekarang ni jalan pun macam penguin dah.. bila baring nak bangun, seksanya lahaii 😅

sama lah kita. saya due 25/10 ni. nervous pun ada. tidur malam dah takselesa sangat sbb asyik terjaga

saya lagi 25 hari je lagi 🙈 due 23hb10 ni 😍 siapa sama skrg 36w3d

2y ago

sama due kita tapi sy kena serah diri 11/10 terpaksa czer

sama. pertengahan blan 10 nnti. sbb kne serah diri time 38 mnggu. gdm.huhuhu

3y ago

first baby sis🤭

saya due 4/10 ... 19/9 da bersalin .. selamat berjuang semua ibu²...