Due 12/10 belum ada tanda bersalin

Due 12/10 tapi belum ada tanda2 bersalin. Ada geng x ? Takut, nervous semua ada. Kalau x bersalin jugak 18hb serah diri. Taknak induce 😭 Dah set dalam kepala nak try VBAC. Bagi kata2 semangat pliss😢

2 Balas

Sy 9hb due sis..14hb dh kena serah diri..🥹hari2 doa bby keluar sblum kena serah diri..🥲first mom confuse contraction tu mcmne..stkt ni xde lg tanda..

16/10 due pun still x de tanda² lagi ni.anak 1st induce bersalin 41w.hope yg 2nd ni sakit normal la.serik da induce

7mo ago

saya due 16/10. takda satu tanda pun. false contraction pun takde. apatah nak contraction betul 😭