Due Akhir Bulan 10

Hai mommies.. Ada yang due akhir bulan 10 tp belum bersalin lg? Kawan2 terdekat yang due dekat2 sama semua dah bersalin ? mommy is nervous..

17 Balas

Sy due 28 bln ni. Tp tnda nak bersalin pun belum ada lg. Haha. Doakan sy dipermudahkan bersalin ya. Baby pun aktif sgt begerak

5y ago

Hehehehe sama lah sis 😁 saya sehari je beza due dgn sis. Tp sihat lagi takde tanda pon. Semoga kita semua dipermudahkan bersalin nanti yee 🌹

Saye due 30/10 blm bsalin lg.. Pg td ada kluar air jernih pns time tgh tdo, x pasti air apa tu.. Tp xde rse sakit2... Ermm

5y ago

Kalau jernih takde bau and takboleh tahan macam tahan kencing tu rasanya air ketuban tu sis.

Semoga dipermudahkan inshaAllah 😃 Banyakkan bergerak/ berjalan perlahan2 bg baby turun duduk elok kt ruang pelvic 😃

5y ago

InshaAllah sis. Terima kasih 🌹

Sy due 8 oct hr tu.. tp baby kluar 9 oct... jgn risau.. pujuk baby n byk kan senaman n bejln...

5y ago

Alhamdulillah. Tahniah sis 🌹hehehee tu laa. Kalau boleh nak sruh keluar cukup bulan tapi bila tengok orang sekeliling semua dah selamat jadi nervous pulak 😅

Due 28/10.. 😌😌 baby xmo klua lg. Hr2 dok pjuk suh klua awal huhu

5y ago

Amin..

Semoga dipermudah❤️🌹 insyaAllah semuanya baik2 ja..

5y ago

Aamiin terima kasih sis 🌹

Due 22/10 tp blom da tanda2 nk klua lagi ni. Hehehe..

5y ago

Dah nak dekat dah tu. Takpe pujuk baby lagi ye mommy 🤗 semoga dipermudahkan 🌹

Sy juga blom ada apa2 tanda. Due 28/10 ni ☺️

5y ago

Samalah sis ☺️ takpelahh kita geng 😁

Sy due 16/10 belum bersalin lagi😓

5y ago

Takpe lahh. Nanti sampai masa dia keluar jugak. Fikir yang baik2 je

Due bulan 10 tpi bdsalin bulan 9.. hehhe

5y ago

Wahhh cepatnya 🥰 best la dapat jumpa baby awal, habis pantang awal 🤭