Due Date

Mommy tolong jwb ? first time prgnency n now tgh tggu hari nk brsalin. Sy ade 6 hari lgi utk serah dri kat hsptal. Skrg tgh tggu tanda nk bersalin. Cuma cnfuse dgn rase mengeras n bby tekan2 kat bwah yg dtg last hilang mcm tuu je. Normal ke atau itu salah 1 tanda ? N sy kerap kluar air cmpur keputihan lebih2 lgi ketika bersin tapi xbyk. Itu pun normal ke ?? skrg nerveous asyik fkir nk branak jee ?

1 Balas

Kalau perut asyik mngeras je kerap kali....better sis g hsptl..nti dkt sane dorg akn pntau heartbeat bby gune mesin ctg... Tuk tahu condition bby ok or x spnjng mengeras... Klu sis stay dekat rumah..xde spe dpt bntu sis..jike berlaku apa2.. kalau d hsptl doc n nurse blh jg sis dan chck bby nye condition dkt dlm perut mcmne..sblm deliver..mg Allah pmudahkn smua urusan sis..aamiin

5y ago

Most wlcm..😉take care ea...mg d pmudahkn segalanya..aamiin