Labour room

Mummy² smua nk tnya,sy kna kena serah dri 12/8 ,due date 21/8..klau serah dri xikut tarikh dberi x ape ke?,mksd sy tggu ap² tnda nk branak dtg bru sy serah..

4 Balas

Saya tak serah diri lagi sbb bile scan hospital, ok plk. And masalah lain ok plk, tp doktor praktikal tu seboleh² nak tahan saya. Esoknya jumpa doktor lain benarkan saya pulang tp kena serah diri. Saya terpikir knp saya nak serah diri sedangkan saya semuanya ok.

klu dktr dh bg surat serah diri, dktr mesti dh terangkan pd awk apa sebab dia. so ikut saja. jgn pandai2 xdtg waktu serah diri sbb mereka takkan bertanggungjawab jika kndungan ada komplikasi slps tarikh serah diri.

2mo ago

Awak tak tanya doktor ke masa tu?

Sy punya due 25/8..Serah diri 14/8..Operate nanti 15/8..Doakan semoga dipermudah urusan kelahiran baby sy nanti yea..Alhamdulillah no-3 penantian selama 10thn😇

2mo ago

sbb anak pertama dan ke 2 sy czer..Yg ke 3 ni kena czer dan terus ikat😊

klw dulu saya sepatutnyaa 29/2 due lahiran jumpa dokter time check up dia bgi tarik untuk serah diri 5/3 and lahirlaa baby girl saya pada 6/3