Keputihan atau tanda bersalin?

Salam ibu2. Sy nk bertanya ada x yg pernah kluar keputihan warna putih mcm cottage cheese, x gatal cuma x selesa je ..xde bau pun..ada kah tu salah satu tanda bersalin??...skrg Sy 37week3days mmg tgh tggu Hari nk admit ward tuk bersalin 38week.. contractions xada lagi, cuma ada rasa cengkam2 belah blkg pinggang sekali sekala, cramp bwh perut pun kdg2 je..cuma skit sgt2 di bwh Dan bila nk berjalan trpaksa pegang bwh perut kalau x mmg sakit sgt2 ..#seriusnanya #tandabersalin

1 Balas

Byk ke? Kdg boleh jadi mucus plug

1y ago

dh jadi makin bnyk jugak sis... cuma xde tanda brown atau darah pun