Anak tolak makan nasi

Hi mommy semua .. nk tanya anak sy 8 bulan dia tolak makan nasi 😩 sblum ni 6-7 bulan elok je makan pastu masuk 8 bulan dia demm tk nk makan nasi . Mcm2 sy cuba dia tk nak jugak last sy bancuhkan nestum cerelac dia mau makan . Bila dh baik demmnya pon tk nak makan bubur nasi 😭 nk cerelac je . Berat badan makin turun . Apa perlu sy buat …….

1 Balas

pn boleh try bg baby food IZZLY 🤗 www.wasap.my/60129876070/babyfoodizzly