Nestle cerelac

Hai.. Ok tak baby 7 bulan nk masuk 8 bulan makan nestle cerelac tu saya dah cuba bg anak makan nasi tapi dia muntah tak lalu makan nasi tu.. Akhir sekali nestle cerelac juga yg dia nk makan.. Nestle tu manis kan.. Macam saya nk buat untuk anak makan nasi biasa tu #ingintahu #1stimemom #seriusnanya

2 Balas

sy bagi biskut time tghri (bby bgun tghri), lepas zhor bru bgi bubur + tomato & sayur hijau di tumis dlu dgn unsalted butter pastu blender sume, ptg biskut, mlm bgi nestum.. cubalah tumis guna butter sis, biasa bby suke bau n rasa butter tu.. tumis dgn sayur2 or ayam, pstu blend..

join happy baby foods malaysia kt facebook..byk info dan resepi kat sana..