Hi mommy!!

Mommy, saya nak tanya normal kaa kalau 12w belum nampak baby bump. Nampak macam buncit biasa jaa, sebab badan saya jenis chubby.

5 Balas

sy yg berbadan kurus ni pun masih tak nmpak lagi bby bump ke apa ke perut membuncit pun tak lagi, pdhl dah 14week dah😅

9mo ago

Lambat jugak eh, nak nampak baby bump. Mommy dh excited ni🤭

sma lh sis..sy dh 16w blm nmpk lg..smpai mkck tgur prut blm nmpk..mybe sy first mom kot tu prut kcil..tpi almdlilah bby sht..

9mo ago

Haah saya pn 1st mom, bila belum nmpk lg baby bump jd risau 🤣 padahal baby sihat ja

normal sngat sangat sis. saya baca paling awal nak nampak baby bump pun maybe bila dah 5 bulan

9mo ago

Noted, tq sis

saya dh 14 minggu tak nmpk sngt perut, nmpk cam buncit je hehe

9mo ago

Yakaa, hihihi

Normal. .sy pon mcm awk

9mo ago

Yakaa, risau jgk tu yg tanya