18week 3 days

hi mom siapa due date 8/12 apa yg mommy rasa sekarang ? macam mana kita nak tau keadaan baby ok kat dalam perut mommy ni ha? rindu nak tngok baby 23/7 appoimn untuk scan di kk .. 1st prgy #normal ke perut mcam biasa jer belum nampak baby bump masih buncit di bawah pusar ,lepas makan je baru nampak baby bump huhuhu?

2 Balas

Normal je perut x nampak sgt.. Mungkin sbb awk kurus kot.. Sama mcm sye. Semua org dok kata perut x nampak sgt. 😂 Tp baby akan makin membesarr.. Yg penting, awk jgn skip makan makanan berkhasiat utk stage skrg ☺☺

Sy 7bulan baru nampak baby bump. Skrg 8bulan baby rasa sgt baby bjoget kat dlm