Baby bump tak nampak

Hai mommies nak tanya normal ke kalau 12w tapi still tak jelas sangat baby bump? Saya selalu risau kalau baby saya tak membesar dengan sihat. Ke normal tak nampak lagi.

4 Balas

Hehehe. Normal je sis. Sebab saiz baby masih kecil. Kalau 12w macam besar buah rambutan. Faham perasaan sis. Saya pun kadang2 risau baby tak membesar dgn sihat. Jangan risau ya. InshaAllah baby sis sedang membesar dengan sihat. ☺️

Allah. bru 12w. mmg la xnmpk lgi. 7month above bru nampak. bby kn take time utk membesar. tgok dkt apps ni ade tulis 12w tu besar mne. kalau 12w awk dh nk nmpk bby bump besar2 tu mau 39w patah pinggang nak bwk perut.

2y ago

Setuju.

normal sis.. perut sy pon berlipat je.. xde baby bump🤣 1hb aritu g scan ngam2 12w, baby aktif sgt kat dlm.. tp sy xde rase ape2 pon, x sangka plak dia aktif mcm tu skali.. sronok tgok🤭

lau cm sy normal je sb sy 6month bru nmpk perut sb perut kecil