Saya tkthu Saya pregnant atau Tak

Maaf nak tnye Saya check upt double line tapi g klinik negative result Saya was2 Saya preggy ke tak ? Tapi line kabur lagi hm

Saya tkthu Saya pregnant atau Tak
9 Balas

saya selalu akan pergi klinik untuk confirmkan pregnancy bila saya buat upt kat rumah line dua dua dah terang, sebab sekarang ni sis guna first morning urine kan and still faint lagi takut masa pi klinik dah tengah hari hormone hcg dalam badan tak tinggi tu yang test kat klinik tak boleh nak detect. sis test dulu sampai pekat line baru pi klinik, take care ya sis 🤗

Sis pergi klinik kesihatan ke? sis try pergi klinik swasta yang biasa tu, cakap nak scan utk awal pregnancy. InsyaAllah kalau ada kantung, dah preggy. cuma saya suggest sis pergi dalam seminggu dua lepas check upt ni.

Kabur tu makna nyaa baru lagi... jngan buat kerja berat ii yer... klau nk kepastian berapa weeks dah boleh pergi klinik swasta btw tahniah ☺️

nmpk double line... boleh cuba lagi selepas seminggu dua

mcm sy..first test kabur...tggu lg 2mggu test lg 1kli..

Cuba lagi seminggu 2 inshaAllah akan terang

positif..tahniah sis

mngandung klu cmtu

tahniah sis