Confuse

Hi mommy out there, mau tanya bah sy da check pregnant test almost 5 kali & the result its clear 2 line, cuma dia kabur sikit tpi ada masa2 clear tu line 2. Tp bila sy check jumpa Dr.. Dr ckp sy tak positive pregnant.. Harus kah sy pergi pindah klinik lain check or tunggu for few week lgi.. Thanks

1 Balas

Kalau sy, pegi check klinik lain plak, tp jgn bgtau dah pegi check sblm ni. Xpuas hati kot 😂😂 katakan doc lain pun kata sama, check few weeks lg skli

5y ago

Kan sis haha.. Tunggu2 dulu la kan tpi blik2 sy check pakai pregnant test tetap 2 line.. Cuma dia masih samar sikit hehe