Hb low pnt

Hi mommy I da penat mkn ubat Dari klinik Dari zincofer smpai tukar yg 4 bradik tu..result still xnaik malah drop adalah..hari2 mkn sayor n any zinc yg tinggi tp still xdpat result yg bgos..pntla..smpai doc ckp sy xmkn ubat..sdeh tau kne tuduh MCM tu..

29 Balas

saya amik iberet minum dgn air limau kasturi alhamdulillah naik hb dari bawah 11 dah naik 11 lebih...

try mintak tuka dgn iberet. minum dgn air limau tanpa gula. sy pun hb low. amal mcm tu. naik elok hb

Saya makan ganilia 2 biji sehari dari awal pregnant sampai bersalin. hb 12-14. Tak pernah drop

saya cuba mnum jus jambu batu merah tu naik...ada jugak peningkatan...sis cuba yg tu tgk..

2mo ago

beli yg ni mnum sis..klau cari buah jambu batu merah mmg susah....better mnum jus ni sbb sya tnya pakar ibu dan ank dia bg mnum ni,ataupn bli je jmbu batu biasa tapii ubat tambah darah jgn xmkn plk..mkn tw

sama la kita kita makan habis tinggal sebiji tu pon kata x makan ambik buang pulak

2mo ago

Tula sis..nie doc tambah dos Satu Hari 4 biji

try makan kerang, any protien yg daging merah, mnum pati delima, jambu batu.

Saya pun hb low sampai 4 je thn I makan iberet Naik sampai 11

Hi sis..try maltofer plak..sy mkn yg tu result Hb ok

try mkn kurma