Just Share..

Hi mommy! Hari tu saya ada tanya pasal cara atasi alahan,preggy sebelum ni mmg teruk alami alahan,mcm2 petua dan cara saya ikhtiar,tapi satu pun x berkesan,tapi setelah saya cuba consume jus mamariam ternyata mmg superb berkesan,alahan berkurang,lebih bertenaga dan boleh urus anak2 mcm biasa sbb sy pjj dgn husband.Jadi semua buat sendiri,happy sgt..mommy yg punya alahan bleh try..highly recommend ???

1 Balas

tq for recommanded sis.. byk jgk feedback mcm tu... blh la try nti