Kawan saya suggest jus mamariam, ada sesiapa yg consume tak?

Sebab saya punya alahan teruk sangat 😭

6 Balas

sy penah consume sblm ni..lepastu doc nasihat stop minum mamariam tu..tp nmpk la perbezaannya minum mamariam dgn tak..sy perati kalo sy minum jadi bertenaga sikit..kalo tak minum, jd lembik je..tp dah doc nasihat suruh stop, sy stop la 😅

1y ago

selalu nye produk supplement mcm tu dkgor x suggest. tpi makcik sye nurse die ckp mamarian elok utk kurangkan alahan. sye x sempat minum mamariam. 2minggu je alahan skrang alhamdulillah dah okey. mkn ubat tahan muntah je

baik tak payah la sis....bahaya sis oiiii ...even doktor elmida pun dah kata kesan bahaya... menyebabkan kulit bawah jadi payah nak jahit mau ada koyakkan....try la pi cheak fb dia ...dia ada habaq baru2 ni

Saya consume mamariam Dari anak 1st, memang ok, anak keluar kulit putih bersih, sekarang 2nd baby, sebelum 2 Bulan pregnant dah consume, untuk saya mamariam ok ja

1y ago

selepas dua bulan tu sis tak consume dah kah?

Sy pun consume sis... Sis cubalah mana tahu serasi dgn sis jgk kan...have a good rest ya sis 💞

1y ago

baik sis, takut juga nak try tapi ni dah masuk 2 bulan kerja on off sebb alahan🥺

ok sis saya amalkan jus ni bertenagalah sikit dari sebelum ni asyik muntah2 ja

1y ago

sama sis, saya asyik muntah je, pastu memang lembik nak kerja pun tak dpt 🥺

Saya pun baru consume mamariam 2 minggu. So far ok takde lembik sgt

1y ago

ok baik tq sharing sis 🥰