Alahan?

Bakal2 mommy teruk ke alahan spjg preggy? Cuba komen skit uolls alahan mcm mana? ?

2 Balas

Alhamdulillah.. Takde alahan sangat.. 1st trimester xleh makan nasi,,tgok n sebut nasi pon dah loya tekak.. Bertahan ngan makan buah2an je mase 1st trimester.. Berat turun mendadak.. Masuk 2nd trimester alhamdulillah.. Dah selera makan nasi n berat pon makin naik dgn jayanya😅😂.. Cepat rasa lapar..😅 Skang dah 22w.

Sangattttttt. Waktu sy preggy, dlm bnyk2 mommy yg preggy kat kilang sy, sy paling teruk alah. smpai rse mcm xmungkin akn kembali normal. luckily, lps beranak, hilang semua tu. #baby3m