Dah ready ke?

Mommy to be on Feb 2020, dah ready sume brg ke belom? Beg hospital? Basub baju baby? Hehe. Meh la share..

45 Balas

Feb due date... Baru start basuh sikit2 kain baju kakak dia pakai apa yg boleh guna sbb baby cpt besar wlaupun yg lahir nti baby Boy...pink pun pink lah pakai dlm rumah je kikikiki

5y ago

Mmg sblum ni belikn anak2 yg dulu2 bykkn colour putih & biru boy girl boleh pakai sbb anak akan dtg boleh guna semula... So jimat..