Beg hospital

Td check up KKIA (26weeks), misi pesan dah bley ready packing bag ke hospital. Tiba neves 😅 kwn2 leh tolong suggest brg utk beg spital ni tak? Terima kasihhhhh!!!! Moga dipermudahkan urusan korang sume. Aminnn....

1 Balas

Sy dh kemas Baju baby 4 helai Bedung 3 helai Pampers 10 keping Segala minyak2 or bedak sy xbwk Sarung tgn & kaki & topi 4pasang Barut xbwk sbb xperlu pakai lg Mommy brg -bj blk n kain sarung -stoking -pad maternity -basic mandian (berus gigi etc) Pastue sy pack lg 1 bag emergency klu kena bermlm lama kt hospital papeh asben boleh antr😬 Sbb mostly dr pengalamn sy 2 kali beranak Xlama mana sy kt hospital, mlm beranak esok tgh hari dh kuar ..

10mo ago

tima kasih awakkkk!