due date&umur ibu

Assalamualaikum..hai mommy2 to be.. Sapa due date tahun depan baby 2020,Meh la share umur IBU sekali..Dan dah scan ke gender baby...?

67 Balas

Waalaikumusalam..due date 21/01/2020..tpi ayahnya sruh bby kluar 20/01/2020 😂😂 n now sy brumur 29 thun huhuhu n InsyaAllah bby girl..

Waalaikummussalam.. Saya edd 12/5 umur saya 35thn. Doakn saya n baby selamat n baik2 saja ya momies😘😘 first baby

27 . Edd 30 april. First masa scan biasa doc ckp boy. Tp latest detailed scan baru2 ni doc ckp girl. Hihi

sy tahun ni genab 28tahun...first baby...due date bulan 8....first baby...stelah 2tahun kawin..

Waalaikumsalam... Hye.. Sy due bln 8/2020... Umur sy 26 tahun... Tk scan pn lg... Kcik lg😅

4y ago

Yup 27... Haha ckop 27 pn bln 8... 😂😂 sy scan ujung bln 1...

Waalaikumsalam , due date saya awal bulan 6 , alhamdulillah tahun ni dah masok umor 27

Umur 35 Sekarang mengandung anak ke 7 Due date 27 0gos 2020.ada yg sama tak 🙋.hai

Waalaikumusalam. Due date is on 3rd of June and umur pd tahun 2020 is 25 y/o ✌✨

waalaikumusalam. . .sy due 20.7.2020 for the first baby . .n berumur 20tahun now. .

thn ni insyllah msk 26thn.. moge pnjng umur. ank no 3 bby insyllah grl ... setlah 2boy

4y ago

Hihi sama.. Kita 23 tahun nk masuk 3.. 2 sblom ni boboi..