baby boy....

Mommy dh bersalin secara czer....yesss baby boy....3.86kg....now berpantang day ke 20....

baby boy....
94 Balas

Allhamdulillah comel baby smoga jdi budak yg sholeh dan taat kepada kedua orng tua,doakan sy ye sis smoga kelak sy dpt baby boy

Alaaa...awatt comey sanggatt ni..welcome to d world babyboy..😘slamat berpantang Ibu,

Syukur Alhamdulillah tahniah sis. Comelnya baby😍. Smg jadi anak yg soleh aamiin

Tahniah sis. Selamat berpantang. Amboi bby sedap tido smpai ternganga😂😂

Comell... semoga saya pun dikurniakan baby boy yg sihat lps ni 😁

Tahniah...and slmt brpantng...BBY comel sgt and putih..😍

Ai bdak ne.. Mulut tu.. Hehee.. Comel.. Slmt bpantang mom😇

Putih gebuu ...comell sngt , selamat berpantang 💕

Halah halah comey nya la awak ni.. selamat berpantang mummy..

Thniahhh sis 😍😍 smgt ya bby heheh. Gerammnyee 😘😘