selamat bersalin 37minggu pada 13/9/19

Alhamdulillah selamat sudah bersalin baby boy pada 13/9/2019 secara normal berat baby 2.45kg now dh 12hari berpantang.. ? due sebenar bulan 4/10/19 tapi terpaksa masuk ubat.. skrg lega baby pun dh kluar lega perut.. ??

11 Balas

Wahhh congratulations. Btw, u mmg nak baby keluar awal ataupun hospital yg bagi ubat?

5y ago

Banyak jgk Naik 2minggu 2kg Naik.. baby xberat pun.. then kaki bgkak smpai betis jari kebas2 baby pun xberat Mana pun 8bulan stgh pun sy dh nak dkt 80kg baby Bru 2.1kg. Hari yg pergi checkup first time air kencing tlebih protein 3+ then sy pun sakit kepala seminggu direct baby pun gerak slow... So nurse hantar p hospital time tu 36mgu 6hr terus admit wad. Pakar dtg cek Nadi bby 2x Bru ok baby gerak active balik. tapi kepala mmg sakit sy migrain esok nak msuk 37mgu doc suruh bslin awl la masuk ubt. Sb 37mgu baby dh matang..

Alhamdulillah.. Semua selamat.. Tgh menghitung hari ni.. 😌

Congratulations!! Please share pix of baby & mummy!!

alhamdulillah tahniah.... knp kena masuk ubat?

5y ago

Masuk ubat xsakit... 😀

Alhamdulillah..tahniah sis 🤗

Alhamdulillah tahniah sis

Alhamdulillah.Tahniah.

congrats! 🌸

Tahniah

thniah