Berpantang

hi mommy., ape pandapar korang kalau berpantang sndri? sbb parents n family sy jauh. and ni anak first. so far sy prepare smua sy bnyak tnya2 family n blajar kt youtube ape benda kena buat bila pantang. ade ke kt sni yg pernah berpantang sndri. tp ade husband la yg tolong buat n sediakan.

5 Balas

Hire CL. Kurang2 pun 3hari, dlm masa 3hari tu belajar and minta suami belajar sekali cara handle baby etc. Psl mkn minum time pantang, cari menu siap2 yg simple so suami boleh tlg masakkan.