Pantang style

Betul ke mommy yg ambil confinement lady tidur di rumah ni manja lebih? Salah ke? Pengalaman sendiri berpantang guna Confinement Lady dtg rumah berurut berpantang and tlg jaga anak, sediakan makanan, and basuh baju mmg layanan A. Sgt bagi kerehatan buat mommy. Paling best time sauna and bertangas. Tp money kena extra sbb bayaran mahal. Tp berbaloi sbb tak susahkan family sendiri. Family kita dtg pun happy tgok ada org tlg jaga kita.

1 Balas

tak pun sis. klau mampu why not. lgpun lepas pantang mmg nk kene ad org jaga pun..