Berpantang

hi mommy., ape pandapar korang kalau berpantang sndri? sbb parents n family sy jauh. and ni anak first. so far sy prepare smua sy bnyak tnya2 family n blajar kt youtube ape benda kena buat bila pantang. ade ke kt sni yg pernah berpantang sndri. tp ade husband la yg tolong buat n sediakan.

5 Balas

Kalau ada duit lebih mungkin boleh ambik cl dalam 3-7 hari camtu, cl boleh ajar kita serba sedikit pastu kita boleh pantang sendiri ☺️