Berpantang

hi mommy., ape pandapar korang kalau berpantang sndri? sbb parents n family sy jauh. and ni anak first. so far sy prepare smua sy bnyak tnya2 family n blajar kt youtube ape benda kena buat bila pantang. ade ke kt sni yg pernah berpantang sndri. tp ade husband la yg tolong buat n sediakan.

5 Balas

sy start dr ank sulong sampai ank ke 6 pantang sndri..sbb dah xde parent ngn adik bradik.suami tlong dlm 3 hari je sbb kena kerja.so sume sy bt sndri.mental kena kuat..tp kita kena bt ape y termampu jgn stress kn diri.klau blh bt..kite bt..klau x blh suh suami nnt.alhamdulillah sy berpantang x pernah stress sbb sy enjoy this moments..amat seronok.x susah sebenarnya rutin..bb pn mse dlm pantang just tido..lps tu mndi n mnyusu..dlm bb tido tu kite selitkan klau nk bertungku ke nk duk atas tilam panas ke.klau suami blh tlg masak pn ok..msk simple2