Buku merah

Hi mommies,usia kandungan kita brapa bru bule buka buku merah?sbb masa sya pergi klinik kerajaan hari isnin tu ckp msi awal sbb bru nak msuk 3 weeks msa tu...mcm mna tu?xthu nak buka buku bila..?yg sya ingat doc ckp jgn lewat 12 weeks buka buku tu..

46 Balas

saya pun tak pasti kalau kat kk sana, tp rasanya lain kk lain kot,mcm kat tempat saya first time tahu pregnant dah 4w time tu doc suruh terus buka buku.