Nak buka buku pink

Salam semua ibu ii.. kandungan Sya dh 9mnggu dh..haritu p klinik nk buka buku pink nurse tu ckp tnggu depa call.. tapi dh lebih 3hari dh pihak klinik xdk call pon.. seeloknya brapa bulan buka buku pink ya

7 Balas

saya buka buku pink masa 7minggu dan minggu depan ambil darah dia ada bagi takrih tak untuk booking buku pink saya dia bagi surat suruh isi dan lukis peta dan ikut tarikh yang dia bagi baru boleh buka buku pink.

5mo ago

oo macam tu pulak ke cuba awak pergi sendiri klinik tanya kat kaunter pendaftaran mesti dia bagitau saya buat buku pink sebab tengah pregnant anak kedua dia suruh isi surat mungkin lain tempat lain kut

saya walk in klinik desa bagi tahu prgnt( check swasta masa tu 6 weeks) ,nurse terus bagi tarikh booking..bukak buku pink time dah 11 weeks

10 mggu dh boleh bukak buku pink sis..kalau ade mslh dr prgnant yg lalu2 selalunya 8 mggu gitu dh blh bukak buku pink.

Selalunya mmg 9 minggu dah buka buku pink. Try visit balik sis. Takut diorang terlepas pandang

5mo ago

ouhh oke nnty Sya try visit blik.. terima kasih

Sy bukak 8 minggu mmg timing ok sgt. 9 minggu ok sgt dh tu

Sy pun dh smgu call klinik, depa takda call pun lg.

Paling lewat 12minggu