Bila Nak Sacan And Buka Buku Merah?

Salam /hi mummies sekalian. Sy baru tahu sy pregnant, 1st pregnancy. kalau ikut lmp sy, minggu ni dah msuk week 5. Bila boleh sy pergi scan and buka buku merah? Kalo nak scan tu kena pergi klinik kesihatan trus then buat buku ke atau pergi klinik biasa dlu?

1 Balas

Kalau sy...scan swasta dulu. Lepas da nampak elok baby dlm kantung bru buat buku kt kk. Nnti nk buat buku bg ja gambar yg scan haritu. Lg mudah sbb xperlu dah kk nak check upt. Cuma nnti doc kk pon akan scan jugak utk comfirm semula

4y ago

mcm saya hari tu pegi scan klinik swasta..besok baru pegi kk bukak buku