buka buku merah

ada mcm sy tak dah 12 weeks dan masih tunggu kk call untuk buka buku sbb ramai. risau pulak 😭

6 Balas

saye 15w nnti baru dpt tarikh appt.. klau awk riso, scan dulu kt swasta.. bukak lambat takpe, yg penting ubat tu cari dulu mkn.. beli la folic acid dulu, zink dgn vitamin c.. pegi kk tu je penting.. hb kene maintain atas 11. lg satu appt sye tu nurse suruh book online je.. nnti dia tunjuk tarikh bila available pastu book jela.. x ingat laman web ape sbb nurse yg bagi..

Sama sis. Saya dapat appointment hari isnin ni. Dah nak masuk 12 weeks. Padahal dah bukak website nak book tu time 7 weeks. Panjang betul queuenya 😭

2y ago

Hari isnin ni baru pegi klinik. Kalau risau sis better pegi je kot klinik huhu.

walk in je ke klinik terus. mungkin nurse lupa/terlepas pandang memandangkan patients ramai sekarang

Blh walk in terus. Inform nurse yg awk dh 12w & masih tgu appt. Klu rezeki blh buat terus.

kenapa lambat sgt kk tempat awk 12weeks dah . sy 7weeks dah buat buku pink

better walkin terus je harap dorg call smpai kesudah xdpt buke