Duphaston(ubat kuatkan rahim)

Hi...mommies,sy pregnant 4 weeks, Dr nasihat suruh mkn duphaston sehari 2 Kali untuk kuatkan rahim Ada tak sesiapa dpt mkn ubat ni pada awal kehamilan??

42 Balas

sy pregnant 12week , ada heavy bleeding then p emergency kena bagi ubat duphaston .. skrg dh masuk 15minggu masih consume lagi ubat tu .. sbb masih ada bleeding coklat keluar setiap hari , ubat tu bantu kuatkan rahim .. hospital bagi sy temujanji setiap bulan jumpa pakar , masih mencari punca kenapa bleeding tak stop .. alhamdulillah baby dlm keadaan yang baik dn sgt aktif .. kuatkan semangat ye sis , sy doakan yang baik² untum awk dan baby .. aamiin 🥰🤲

1y ago

Salam,sis kira nya sis ari2 bleeding ke mcm mn