Alahan teruk

Mommiess, nk tanya. Saya baru 7 weeks dan alahan teruk sgt. Makan je muntah, minum air je muntah, naik kereta pun muntah. Ada cara ke atau makanan apa yg boleh kurangkan mual2 dan sakit kepala ni? Ubat doc tk jalan 😢 sampai longlai badan saya.. saya takut kalau tk makan kang kesian dkt baby. 4 tahun saya dan suami ttc 😢

10 Balas

Sama la dgn sy. Genap 8 minggu ni makin teruk rasa nak mual loya je. Bila dah muntah perut jadi masuk angin. Tapi tak lalu nak makan. Makan apa pun taknak. Slowly telan buah tapi tu pun rasa nak muntah