m

Hi mommies...nak tnya buka buku pink perlu bawa apa je yg penting...sory tnya sy firstpregnancy..

34 Balas

ic dan surat/kad nikah tu jer... tp tgk kwsn jugak.. ada klinik yg siap mitak bil elektrik

bwk ic dgn sijil nikah je..tp ade jugak kk yg mintak bil elektrik..nk confirm alamat kot..

saya buat dorang tak mintak pape pon... just ty anak no bape tu je. . trs bg buku srh isi

Saya baru pergi minggu lepas.. Saya bawak ic dan scan baby kat klinik luar.. 🙂

klu KK tmpt saya, mereka minta i.c suami & isteri, sijil nikah & bil elektrik.

Sijil nikah , gmb scan , bil air tmpt tgl skrg , ujian hiv buat skli suami .

Ic , kad nikah , and bill air or elektrik untuk confirm alamat rumah .

lain kk lain yg dimintak kot..kalo sy just ic isteri n kad nikah tu je

kk tempat sy..kena bawa ic..sijil nikah dan bil utk alamat rumah

Kk kg pandan dalam dia cuma mintak ic dan alamat penuh.. Tu je