Buka buku pink

Hi mommies. Nk tnya klo buka buku pink kena bwa ap lg ye? Lupa dh sbb last buka 4tahun lps 🫒 sy bru nk buka buku pink next week. Thankyou in advance #pleasehelp

5 Balas

misi kk minta buku pink je. tp kes sy slalu ade mslh, lebih2 lg pnh gugur thn lps. bila misi tahu pnh gugur, misi peram dulu buku sbb dia ckp xnk buat buku pink awal2 takut sy gugur lg. huhu.. ape la misi ni manakut nakutkn sy plak. skrg dh nk masuk 11mgu. agaknya dia nk buat buku pink 12mgu ke atas. kite p awal2 sbb nk dia pntau kite. kot la blh bg ubat kuat rahim ke ape ke. ni tak, tgu dgn penuh perasaan takut plak.

1y ago

xtahu la tuan shghif. sy buke buku pink d klinik kesihatan kerajaan.

kk tempat saya mintak bawak sijil/kad nikah je. tapi saya takbawak sbb tertinggal. standby gambar jelah. tapi tak mintak pun. cuba tanya nurse/kk tempat nak bukak buku tu macamana, apa yang perlu dibawa.

1y ago

Oo ok baik. Call kk aritu lupa pulak nk tnya skli kena bwak apa hahah

Standby je buku pink lama, salinan ic suami isteri, sijil nikah, bil elektrik (sbab nk confirm alamat tempat tinggal skrg).. Kita stanby je. Misi nak ke taknak terpulang... Semoga dipermudahkan urusan

1y ago

In shaa Allah tenkiu sis. Tp rsanya buku pink dulu lupa da letak mana hahah

Ikut KK masing. Kalau sini, fotostat IC suami isteri dan sijil nikah. Pastikan tempat tinggal di kawasan KK punya bidang tugas. Baik call KK berkenaan utk info terkini

1y ago

Huhu.. Nnt bgtau la nurse sudah misplaced buku pink

bawa buku pink lama,salinan ic suami isteri dan salinan sijil kahwin.

1y ago

xda buku pink,bawa je salinan ic dan sijil kahwin.